Er du mindst 18 år gammel?

Kurv
0

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

De Andre ApS
Nærumgade 14, 3. tv.
2200 København N
CVR nr.: 42289248
Telefon: 26189614 / 31236043
Email: Kontakt@Deandre-vin.com

Priser

Hos De Andre ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

De Andre ApS modtager betaling med VISA-Dankort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Vi leverer i øjeblikket udelukkende til Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Sydhavn, Nordhavn, Valby, Christianshavn, Amager og København K i København. Levering foregår med lokallevering på cykel og vi bestræber os på at levere på ugentlig basis, med forbehold for forsinkelser for bl.a. vind og vejr. Levering koster 49 kr. og der er gratis levering ved køb af mere end 1000 kr. Varen vil blive leveret på leveringsadressen der angives ved bestillingen og vi tillader os at stille varen forsvarligt ude foran lejligheds- og husdør, hvis ingen er hjemme.

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter på vores lager, efter aftale. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk på vores lager. De samme vilkår gælder her, som når du handler online på vores webshop.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Kontakt@Deandre-vin.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
Hvis varen er beskadiget, f.eks. på etiketten, eller har været udsat for varme (+25 grader) eller kulde (under frysepunktet) er det desværre ikke muligt for os at tage varen retur.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

De Andre ApS
Nærumgade 14, 3. tv.
2200 København N

Alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minimum 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for De Andre ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Servicebetingelser

Betaling

Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms. Bestillingsbeløbet trækkes fra din konto, så snart varen har forladt vores lager.

Online butiksbetingelser

Ved at acceptere disse Servicebetingelser accepterer du, at du som minimum lever op til myndighedsalderen for dit land, din stat eller bopælsland. Du må ikke bruge vores produkter til ulovligt eller uautoriseret formål (herunder men ikke begrænset til lov om ophavsret). Du må ikke overføre nogle former for vira eller nogen form for destruktiv kode. En overtrædelse eller overtrædelse af vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

Generelle betingelser

Vi forbeholder os ret til at nægte service til nogen af ​​enhver grund til enhver tid. Du forstår, at dit indhold (på nær kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner via forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel via netværk. De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun inkluderet for bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

Nøjagtighed, fuldstændighed og aktualitet af oplysninger

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er korrekte, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at høre primære, mere præcise, mere fuldstændige eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på denne side er på egen risiko. Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information, er ikke nødvendigvis aktuelt og er kun til din reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

Ændringer i service og priser

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os ret til, til enhver tid at ændre eller afbryde services (eller dele eller indhold heraf) uden varsel. Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspension eller ophør af servicen.

Nøjagtighed af fakturerings- og kontooplysninger

Vi forbeholder os ret til at nægte enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Bestilling. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer placeret af eller under samme kundekonto, samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger samme fakturerings- og / eller forsendelsesadresse. I tilfælde af at vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der var angivet på tidspunktet for bestillingen. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores vurdering synes at være placeret af forhandlere eller distributører. Du accepterer at levere aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb, der er foretaget i vores butik. Du accepterer øjeblikkeligt at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov. For flere detaljer, bedes du gennemgå vores returpolitik.

Personlig information

Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik. For at se vores privatlivspolitik.

Fejl, unøjagtigheder og udeladelser

Af og til kan der være oplysninger på vores hjemmeside, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesafgift